Wat doen bedrijfswagenadviseurs?

Misschien ben je als professional op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen. Dan kunnen De Bedrijfswagenadviseurs je daarbij helpen. Zij doen dit zonder de tussenkomst van een autodealer, zodat je in één keer alles op maat kunt regelen. Je bent niet afhankelijk van een specifiek merk of model, maar krijgt echt advies over het merk en model wat bij jou past. Ook wordt er naar het financiële plaatje gekeken. Bij De Bedrijfswagenadviseurs krijg je een op maakt gemaakt overzicht op de mail, de beste deal worden uitgezocht en er wordt geprobeerd om een bedrijfswagen te vinden die direct leverbaar is. Zo kun jij al binnen twee weken met een nieuwe wagen rijden, helemaal op maat naar jouw wensen en voorkeuren!

De voordelen van de bedrijfswagenadviseurs

Je wilt natuurlijk een bedrijfswagen die helemaal passend is. Je rijdt er immers mee naar plekken waar je moet werken en soms breng je grote gedeelten van de dag door in de auto. Dan wil je een auto met het juiste merk, model, lengte en hoogte. Ook wil je de accessoires in jouw auto die bij jouw werkzaamheden passen. Dat kan allemaal. Daarnaast is het ideaal dat de bedrijfswagens direct leverbaar zijn. Als er onderhoud is of als je op korte termijn een andere auto voor erbij wil of nodig hebt, is het fijn om te weten dat er gewerkt wordt met een voorraad die rechtstreeks van de importeur komt, zodat jij nooit zonder auto zit. Je bent verzekert van de beste deal en ook voor elektrische auto’s kun je terecht. De beste deal of de beste elektrische auto hoef je niet zelf op te zoeken, dit wordt allemaal in overleg met jou voor jou gedaan. Er is veel mogelijk, zowel in wat voor contract je wil als ook de mogelijkheid om in de avond langs te komen. Bij de bedrijfswagenadviseurs zit je dus altijd goed.

De top vijf

Misschien vraag je jezelf wel af wat nu de beste bestelwagens zijn. Er is een top 5 compacte bestelwagens van 2021. Nummer vijf is de Fiat Doblo, een zeer betrouwbare bestelwagen. De auto is vooral breed en heeft veel opbergruimte zowel in het dashboard als in de laadruimte. Nummer vier is de Mercedes-Benz Citan. Vooral koeriers gebruiken deze auto veel. Op plek drie staan de Berlingo, Combo, Partner en de Proace City. De bestelwagens rijden goed en worden ook volledig elektrisch beschikbaar. Op nummer twee staat de Ford Transit Connect. De auto heeft een uitstekend laadvermogen. De auto heeft een sublieme wegligging en rijdt zeer comfortabel. Op plek één staan de Volkswagen Caddy en de Opel Vivaro XS. Eigenlijk voldoen deze auto’s aan alle wensen voor een compacte bestelwagen. Bij de bedrijfswagenadviseurs kun je al deze auto’s bestellen.

Ander Nieuws

Gerelateerde Artikelen