Alles wat je moet weten over korte termijn lease?

Hoewel sommige mensen de mogelijkheid hebben om de aankoop van een leaseauto voor een periode van 3 tot 5 jaar te financieren, moet je er rekening mee houden dat er ook oplossingen zijn voor korte termijn leasing. Deze shortlease contracten kan je na één maand dagelijks opzeggen. Ben je geïnteresseerd? Neem dan eens een kijkje op www.shortlease123.nl.

Korte termijn leasing: wanneer flexibiliteit een rol speelt bij jouw besluitvorming

Kortlopende leasing, ook wel shortlease of mini-lease genoemd, is een perfect alternatief voor de klassieke formule, maar ook voor kopen. Terwijl de traditionele formules doorgaans contracten aanbieden van gemiddeld 3 tot 5 jaar, laat leasing op korte termijn een voertuig toe voor een periode van minimaal 30 dagen. Een bedrijf als Shortlease123 kan maandelijks deze vorm van tijdelijk leasen aanbieden.

Voor particulieren maar ook voor de zakelijke markt

Iedereen kan gebruik maken van shortlease. Of je nu een particulier of een bedrijf bent, weet dat korte termijn lease voor iedereen beschikbaar is. Ga je verhuizen en heb je een periode specifieke behoefte aan een voertuig, dan kan je shortlease aanvragen. Ook wanneer je bijvoorbeeld ander werk hebt waarbij je voor een langere periode een voertuig nodig hebt, kan dit enorm helpen. Als je een speciale behoefte hebt, zoals een gezinsreis in een grotere auto, regel dan een leaseauto voor korte termijn.

Waarom kiezen voor shortlease?

In de meeste gevallen lost shortlease een probleem of een specifieke behoefte op. In andere gevallen is het een goede gelegenheid om een ​​gevoel voor een voertuig te krijgen voordat je een definitieve aankoop doet. Kortlopende leasing garandeert enige flexibiliteit en je kunt het voor een gewenste periode uitproberen. Door te kiezen voor korte termijn leasing, ben je zeker van je zaak en kun je er ook weer vanaf. Een ander voordeel, en dat is niet het minste, is dat de uiteindelijke bijtelling lager kan uitvallen.

Welke duur kiezen tussen korte en lange termijn?

We kiezen voor korte termijn leasing wanneer we een eenmalige behoefte hebben of flexibiliteit willen voor onvoorziene zaken in de toekomst. Denk aan een korte reis of meerdere reguliere reizen voor een bepaalde periode.

Long term lease wordt interessant vanaf een paar duizend km per jaar, in feite kan dit contract worden onderhandeld met alle soorten voertuigen en de prijzen zullen over het algemeen interessanter zijn bij een langere looptijd van enkele jaren.

Ander Nieuws

Gerelateerde Artikelen