Elektrische damesfietsen

Het zijn ondertussen verreweg de meest verkochte fietsen; de elektrische damesfietsen. Je komt ze overal tegen en je bent vast zelf wel eens op de traditionele fiets voorbij gezoefd door een aantal elektrische damesfietsen of een elektrische stadsfiets. Er zijn voldoende redenen om ook serieus te overwegen om te kiezen voor de elektrische damesfiets. We praten je graag bij over de voordelen van elektrische damesfietsen en de elektrische stadsfiets

Elektrische fietsen hebben het neden en de toekomst

Elektrische damesfietsen hebben het heden en de toekomst. Ze zijn veel beter voor het milieu om de simpele reden dat er van uitstoot van CO2 geen sprake is. Bovendien wordt de elektrische damesfiets steeds interessanter in de grote stad, nu de auto's meer en meer geweerd worden. Bovendien ben je tegenwoordig in een drukke stad sneller op jouw werk als met elektrische damesfietsen dan met de auto. De elektrische fiets parkeer je bovendien veel gemakkelijker en gratis. Daarmee zijn al een flink aantal; voordelen van elektrische damesfietsen genoemd. 

Motortje met trapondersteuning; je zit snel op de maximum snelheid van 25 kilometer per uur

Elektrische damesfietsen hebben een motortje met trapondersteuning. Je moet wel zelf wat trapwerk verrichten maar dit kost veel minder kracht en inspanning.  Met veel minder moeite maak je dus gemakkelijk veel meer kilometers.  De fiets doet verreweg het meeste werk. Dat maakt dat je vrij snel en heel eenvoudig de maximumsnelheid van 25 kilometer per uur kunt bereiken.  Er zijn ook elektrische fietsen die een nog hogere snelheid kunnen bereiken. Dan hebben we het echter over de speed pedelec. Voor deze elektrische fietsen gelden andere regels, diezelfde namelijk zoals die gelden voor de bromfiets. Een helm is dan verplicht net als het dragen van een kentekenplaatje. 

De elektrische damesfietsen kom je tegenwoordig overal tegen

Je bereikt gemakkelijk de binnenstad en parkeert voor de deur en gratis. De elektrische damesfietsen worden bovendien steeds lichter van gewicht en daardoor nog gemakkelijker in gebruik. Je zit snel op 25 kilometer per uur en wat is er heerlijker dan een fietstocht na het wakker worden? Genoeg redenen dus om ook te kiezen voor de elektrische fiets. Zoals ondertussen al heel erg veel mensen hebben gedaan.  Werd er voorheen nog wel eens geklaagd over de prijs van de elektrische fiets, tegenwoordig ziet iedereen dat het de investering dubbel en dwars waard is. Bovendien komen er steeds weer nieuwe en ook goedkopere uitvoeringen op de markt. Meer dan de moeite waard dus om je te oriënteren op de aanschaf van een elektrische fiets. 

 

Ander Nieuws

Gerelateerde Artikelen