Shortlease prive kan de oplossing zijn

Soms zit je, zonder dat je dat wilt, ineens zonder auto. Bijvoorbeeld omdat jouw auto ineens niet meer door de keuring komt, je een nieuwe auto besteld hebt maar het veel langer dan verwacht duurt voor je deze hebt of wanneer je door een ongeluk te maken krijgt met een auto die total loss verklaard wordt. En dan zit je mooi met de gebakken peren. Je hebt niet zomaar even geld op de bank staan voor een andere auto, maar je moet wel op pad kunnen. Je kinderen moeten nog steeds naar de sportclub en jij wilt fijne stukken wandelen in de duinen of het bos. Shortlease prive kan dan dé oplossing voor je zijn. Met shortlease prive heb je al snel een auto voor de deur staan die je, na de eerste maand, per dag kunt opzeggen.

Shortlease prive heeft meer voordelen

Het gaat hier namelijk om Full Operational Lease. Dat wil zeggen dat je alleen nog maar hoeft te tanken en dat de rest wordt voor je geregeld. Je verzekeringen, ook voor in het buitenland, de wegenbelasting, het onderhoud, vervangend vervoer bij schade en pechhulp zitten allemaal in bij het vaste bedrag dat je per maand betaalt. En daarvoor heb je ook nog eens de keuze om te rijden in welke auto je maar wilt. Shortlease prive kan je veel ongemak schelen!

Maar er is ook een shortlease zakelijk

Ben je ZZP-er en heb je af en toe een opdracht waar je veel voor moet reizen? Dan kun je dat natuurlijk met het openbar vervoer doen, maar dat is lang niet altijd handig. Continu een auto voor de deur kan flink in de papieren lopen, maar shortlease zakelijk is wel een goede optie. De voorwaarden zijn zoals hierboven beschreven: na de eerste maand per dag opzegbaar, alles, behalve de brandstof, is inclusief. En dan hoef je de auto ook nog niet eens op te halen. Deze wordt voor de deur geleverd. Ideaal!

Ook voor bedrijven is shortlease aantrekkelijk

Als je een nieuwe medewerker aanneemt en eerst de proeftijd wilt afwachten, dan is het zonde van het geld om een leasecontract voor één of twee jaar aan te gaan. Kies dan in eerste instantie voor shortlease zakelijk. Je nieuwe medewerker heeft dan direct een goede auto tot zijn of haar beschikking en kan direct meedraaien in het bedrijf. Kiezen jullie ervoor om toch niet verder te gaan met elkaar? Dan is de auto zo weer ingeleverd.

Ander Nieuws

Gerelateerde Artikelen