Ontwerp eenvoudig een gepersonaliseerde kentekenhouder

Als je een voertuig aanschaft, is de de kans groot dat je vervolgens rondrijdt met reclame op je voertuig; er staan vaak logo’s of bedrijfsnamen van de verkoper op de kentekenplaat houder. En veel mensen komen in aanraking met deze vorm van reclame, namelijk in de auto in het verkeer, op een parkeerplaats en niet te vergeten, tijdens files. Het percentage van mensen dat met reclame op zijn of haar kentekenplaathouder rondrijdt is ontzettend hoog; maar liefst 98% van de mobilisten rijdt met reclame op zijn of haar auto, brommer, motor of scooter! Best zonde eigenlijk, want met een kleine aanpassing maak je makkelijk en op een bescheiden manier reclame voor jouw eigen bedrijf, je favoriete of eigen sportclub of draag jij uit waar je voor staat met jouw levensmotto!

Maak geen reclame voor een ander

Wanneer je als zelfstandige of bedrijfseigenaar rondrijdt met een standaard kentekenplaathouder, is dit dus eigenlijk een gemiste kans. Je maakt gratis reclame voor een ander, terwijl je ook reclame zou kunnen maken voor jezelf of jouw bedrijf! Je kan met een gepersonaliseerde kentekenplaathouder veel mensen bereiken, zonder dat de reclame schreeuwerig of teveel in your face is. Dat is een subtiele manier van reclame maken, maar wel met een groot bereik. Daarbij is het ontwerpen van een kentekenplaathouder een makkelijk klusje met de ontwerptool van Kentekenplaathouders.nl en zal het personaliseren niet veel tijd in beslag nemen.

Kentekenplaathouder als cadeau

Maar ook wanneer je geen zelfstandige bent is het leuk om een kentekenplaathouder te personaliseren. Je kan bijvoorbeeld de houder zo ontwerpen dat je kan rondrijden met je levensmotto of een ode aan je grote liefde, de slogan van je favoriete sportclub of juist je eigen sportclub. Opties en mogelijkheden genoeg. En een gepersonaliseerde kentekenplaathouder is niet alleen geschikt als cadeau aan jezelf, maar ook geschikt als een presentje voor een ander. Een aangepaste houder met een grappige tekst voor iemand die 50 wordt bijvoorbeeld. Of feliciteer iemand in stijl met het kopen van zijn of haar eerste auto of scooter, met een gepersonaliseerde kentekenplaathouder. Er is van alles is mogelijk!

Personaliseer makkelijk en snel

Het ontwerpen van de kentekenplaathouder is uiterst simpel met de gebruiksvriendelijke ontwerptool van Kentekenplaathouders.nl. Allereerst kies je welke voor welk voertuig je een kentekenplaathouder wilt personaliseren. Daarna kies je welke versie je wilt, een houder met tekstrand of een juist kentekenhouder met losse strip. Vervolgens kan je in de ontwerptool je gewenste tekst, logo, slogan, of zelfs een afbeelding plaatsen. Er is een ruime keuze aan lettertypes en lettergroottes, dus er zal altijd iets naar eigen smaak of passend bij de huisstijl van je bedrijf tussen zitten. En mocht je er onverhoopt niet uitkomen, dan staat DTP- studio voor je klaar. De houder zal bedrukt worden door middel van zeefdruk. Deze druktechniek, die wordt uitgevoerd in Nederland en in eigen beheer, zorgt ervoor dat de tekst jarenlang bestendig is tegen weer en wind en niet zal slijten. De kentekenplaathouders kunnen al worden opgeleverd in een oplage vanaf 2 stuks, met een levertijd van 10 dagen!

Ander Nieuws

Gerelateerde Artikelen