Flexibeler leven met een shortlease contract.

Shortlease, waarom zou je eraan beginnen of niet. Een algemeen bekend en meest bekende voordeel aan shortlease is vooral dat je niet vier jaar aan een lease contract vast zit. Dit biedt jou zoveel flexibiliteit vooral als het voor particulier gebruik is of wanneer je nog niet een zeer groot bedrijf runt maar daar wel vervoer voor nodig hebt. Zo kan je zeer gemakkelijk opzeggen wanneer het jou uitkomt. Daarnaast biedt het jou ook de mogelijkheid om tussendoor van model te wisselen. Dit kan vooral handig zijn wanneer je liever in het nieuwste en meest duurzame model zou willen rijden om zo bewuster te rijden en eventueel kosten te besparen. Lees hieronder meer over een shortlease contract.

Is het iets voor jou?

Ten eerste, wanneer je opzoek bent naar een wat flexibeler lease contract dan is shortlease zeker iets voor jou. Een tip die in ieder geval meegegeven worden is dat je goed bij jezelf nagaat waarnaar je opzoek bent. De redenen om een lease contract af te sluiten is voor iedereen persoonlijk. Dit is allemaal zeer persoonlijk en hangt zeker af van op welke manier het contract wordt afgesloten. Is dit namelijk vanuit het bedrijf waarvoor je werkt of is dit meer uit persoonlijke en particuliere overwegingen. Vooral wanneer je opzoek bent naar een auto die je tijdelijk kunt gebruiken is shortlease een uitkomst. Of dit nu is voor een tijdelijk project die je ergens verderop moet uitvoeren of om een andere reden dat jij tijdelijk iets moet vervoeren van a naar b. Zo een contract afsluiten kan ook al zeer snel en er bestaan zelfs shortlease contracten waarbij geen bkr controle uitgevoerd hoeft te worden. Zo is het al mogelijk om de volgende dag al mobiel te zijn met een nieuwe auto naar keuze.

Voordelen van shortlease.

Shortlease zakelijk bevat vele voordelen voor een ondernemer. Zo is het bijvoorbeeld nog mogelijk om auto’s te shortleasen met een lage bijtelling. Dit zal belasting technisch voordeliger uitkomen voor jou. Daarnaast brengt een shortlease contract geen risico’s omdat je dus niet voor een hele lange periode vast zit aan een contract. Zo kan het schelen wanneer je als startende ondernemer nog niet een volledig stabiel inkomen hebt maar wel een auto nodig hebt. Het contract kun je heel makkelijk stopzetten op een moment dat je het financieel lastiger krijgt.

Ander Nieuws

Gerelateerde Artikelen