Nieuwe lampen voor uw auto

Wanneer men de uitstraling van hun auto wil veranderen kan er aan meerdere dingen worden gedacht. Zo is de kleur van de auto van grote invloed op de uitstraling, maar ook accessoires, velgen of de verlichting. Bij verlichting wordt er al snel aan LED verlichting gedacht en dit is ook een hele goede optie om een auto te verbeteren. Er kan met LED verlichting namelijk heel veel voor auto’s, zo kunnen de achterlichten, binnenverlichting, grootlicht maar ook knipperlichten worden vervangen voor LED autolampen. LED autolampen hebben vaak een witter licht. Er kan gekozen worden voor een enkele LED autolamp maar ook een complete LED upgrade. Voor veel verschillende auto’s kan het gebruik van LED autolampen worden toepast. Er zijn verschillende vormen maar ook verschillende uitstralingen. Zo zijn er lampen met een speciale rally en racedoeleinde. 

 

Voordelen van LED autoverlichting

Er zitten ook grote voordelen aan het gebruiken van LED verlichting voor de auto. Zo is een van de grootste voordelen dat LED verlichting meer branduren heeft dan de traditionele halogeen verlichting. Het gaat dan om een aardig groot verschil. De standaard auto LED verlichting heeft namelijk gemiddeld 35.000 tot 50.000 branduren. Dit is een heel stuk meer dan de traditionele gloeilamp. Een traditionele gloeilamp heeft namelijk maar 1000 tot 2000 branduren. Zoals u kunt zien is dit een heel stuk minder. Wanneer men echt naar verlichting zoekt die heel veel branduren meegaat is er een speciale LED verlichting die wel 100.000 branduren meegaat. Niet alleen het aantal branduren is een groot voordeel aan LED verlichting, ook de temperatuur van de lampen. LED autolampen worden namelijk nauwelijks warm wanneer ze aan staan. Dit zorgt ervoor dat de energie die naar de LED autolamp gaat dus maximaal wordt benut. Dit is heel anders bij de halogeen lampen, zij verbruiken tot wel 90% van de energie aan warmte. 

 

Minder snel kapot

Ook kan auto led verlichting goed worden toegepast bij knipperlichten. Dit komt omdat knipperlichten vaak aan en uit gaan tijdens het gebruik. Veel andere opties voor verlichting zouden hier eerder van kapot aan wanneer men dit intensief gebruikt. LED autoverlichting gaat ook minder snel kapot omdat het een massief product is. Dit zorgt ervoor dat het minder snel zal breken of kapot springen. Dit kan bij lampen die lucht of glas bevatten juist wel eerder voorkomen. Er zitten dus veel voordelen aan het nemen van LED autoverlichting. Voordelen in de levensduur van de lamp maar het kan ook omdat u het gewoon mooi vindt voor uw auto.

Ander Nieuws

Gerelateerde Artikelen