Je woonkamer nog mooier met deze tips!

Thuiskomen, als je aan dat werkwoord denkt is het eerste wat er in ons opkomt de woonkamer. Het is de plek waar we het meeste zijn, waar ze op de bank zitten wanneer we een lange dag achter de rug hebben maar ook waar we maaltijden eten met vrienden. Niet alleen heeft dat te maken met hoe vaak je er bent, maar ook met de manier waarop de woonkamer is ingericht. Want dat doe je eigenlijk altijd automatisch naar jouw eigen smaak. Dat wilt overigens niet zeggen dat het heel gemakkelijk is om de woonkamer zo mooi mogelijk te maken. Je moet je zelf af kunnen vragen: wat vind ik nu eigenlijk mooi? Waar kies ik juist wel voor en waarvoor juist niet? Als het gaat over een stijlvolle woonkamer dan kan je met een paar tips al heel ver komen. Dat heeft vooral te maken met trends. Voor iedere soort woonkamer gelden er een paar principes die je kunt gebruiken om je woonkamer zo mooi mogelijk te maken.

Een vintage vloerkleed

Steeds meer woonkamer hebben er een: een vintage vloerkleed! En dat is helemaal niet gek als je kijkt naar hoeveel prachtige kleden er beschikbaar zijn. Wat er zo vet aan een vintage kleed is, is dat het echt karakter uitstraalt. Anders dan een kleed in een woonwinkel heeft een vintage kleed Kelim al in een woonkamer, of in meerder woonkamer natuurlijk, gelegen. Hierdoor krijgt de ruimte meteen maar uitstraling en sfeer. Ook is er vrijwel geen een vloerkleed vintage hetzelfde. Je hebt ook vloerkleden die geen vintage zijn maar er wel zo uitzien, en zelfs bij deze kleden kun je voelen dat het echt wat doet met de sfeer.

Wanddecoratie

En dan heb je nog wanddecoratie, hier fleurt je huis al helemaal van op! Maar dat komt ook omdat wanddecoratie echt een pintje op de i is. Het maakt de ruimte misschien nog wel het meest persoonlijk omdat je zelf helemaal kan kiezen wat je mooi vindt, en vooral ook wat er past bij de rest van de inrichting. Wanddecoratie kan voorkomen in de vorm van kunst, maar ook foto’s en objecten doen het heel goed in een interieur. En nog een tip: combineer het met het vintage vloerkleed en je hebt bij uitstek een inrichting waar je u tegen zegt!

Design

Kunst is zo speciaal omdat ieder werk zo eigen is, en juist wanneer je dit terug brengt ik je huis zul je zien dat het nog mooier wordt. Je kan ook kiezen voor stijlvolle meubels van ontwerpers.

Ander Nieuws

Gerelateerde Artikelen