Spaar geld op een slimme manier

Veel mensen kennen sparen. Je kunt geld sparen in een spaarvarken, maar tegenwoordig heb je ook de mogelijkheid om op de bank te sparen. Op de bank sparen is erg makkelijk, maar je kunt het ook weer makkelijk uitgeven. Je kunt het geld namelijk zo overmaken vanuit de spaarrekening, waardoor het sparen er niet meer echt in zit. Wanneer dit het geval is, kun je ook op een andere manier sparen. Zo kun je bijvoorbeeld goudbaren kopen. Als je na een langere tijd in een krappe tijd zit, dan heb je de mogelijkheid om het goud te verkopen. Ook kun je het goud inwisselen voor geld.

Goudbaar kopen, verschillende soorten grammen

Je kunt je goudbaar kopen in verschillende soorten grammen. Zo kun je kijken voor een goudbaar van 0,5 gram. Vanaf de 1,0 gram wordt de goudbaar waardevol. Je koopt de 1,0 goudbaar namelijk voor €77,21 in. Dit gaat om de Combibar. Je hebt ook 1 gram Heraeus. Deze kun je verkrijgen vanaf 84,66. Verder zijn er nog vele verschillende soorten goudbaren die je kunt kopen, maar welke wordt nou eigenlijk aangeraden? Het is belangrijk om een goudbaar te kopen die zijn waarde blijft behouden of laat stijgen. Hier kun je dan namelijk geen verlies op draaien.

Hoeveel betaal je voor een 20 gram Perth Mint goudstaaf?

Als je naar goudstaven kijkt, dan zullen de prijzen al een stuk hoger zijn. Voor een 20 gram Perth Mint goudstaaf betaal je namelijk €1.256,43. De Perth Mint goudstaaf is eigendom van West-Australië. Doordat je de Perth Mint goudstaaf aanschaft, investeer je in fysiek materiaal. Het kan voorkomen dat over vele jaren je veel winst kunt draaien met de goudstaaf. Het kan ook voorkomen dat je neutraal blijft wanneer je de goudstaaf verkoopt. Zorg er voor dat je nooit verlies draait bij het verkopen van de Perth Mint goudstaaf. 

Zilveren munten kopen

Je hebt ook de mogelijkheid om zilveren munten te kopen. Zilveren munten zijn een stuk minder waard dan goud, maar kunnen nog wel in de waarde oplopen. Je kunt de zilveren munten in verschillende soorten prijsklassen kopen. Hierdoor kun je zelf kijken hoeveel jij wilt investeren in de zilveren munten. De zilveren munten zorgen er voor dat jij je waarde behoudt en goed kunt sparen. Je kunt de munten namelijk later verkopen, maar je kunt de munten ook gemakkelijk inleveren. Zilver munten kopen doe je gemakkelijk via het internet. Hier kun je ook meer informatie vinden over dit product. 

De 5 meest verkochte munten

Er zijn 5 munten die het meest verkocht zijn. Dit zijn:

 

  • Chinese panda

  • Wiener philharmoniker

  • Canadese Maple Leaf

  • American Eagle 

  • Kookaburra

Deze munten worden veel verkocht omdat deze zilveren munten hun waarde behouden. Daarnaast kan het voorkomen dat je over een erg lange tijd de munten voor meer geld kunt verkopen. Hierdoor heb je ook nog de mogelijkheid om winst te draaien op de zilveren munten. Heb jij een zilver munt op het oog? Vergeet de munt dan niet te kopen!

Ander Nieuws

Gerelateerde Artikelen