Private Lease

Private lease wordt steeds bekender onder de Nederlandse bevolking, maar wat is private lease nou eigenlijk?

Het leasen van auto’s is ooit overgekomen naar Nederland. Het is mogelijk om een groot bedrag neer te leggen en de auto in één keer af te kopen. Veel mensen hebben deze mogelijkheid echter niet, of in ieder geval niet voor de auto die zij wensen.

Private lease als uitkomst?

Met private lease betaal je de auto af in meerdere termijnen. Je betaald een vast bedrag + het aantal kilometers dat je rijd. Hiermee kan je dus in een mooie auto rijden zonder de hoofdprijs te betalen. En als bijkomstigheid worden alle onderhoud en reparatiekosten voor je betaald. Dit zit bij de lease inbegrepen een extra verzekering is hierdoor ook overbodig.

Kan een bedrijf private leasen?

Leasemaatschappijen maken duidelijk onderscheid tussen verschillende leasevormen zoals zakelijk leasen en private lease.

  • Zakelijk leasen is echt bestemd voor de bedrijven en heeft zelf ook verschillende vormen zoals operationele lease en financial lease.

  • Private lease is bestemd voor particuliere, dit wordt vaak ook gezien als particuliere lease of privé lease.

Leasen zonder kennis

Je bent echt niet de eerste die wilt leasen zonder over de benodigde kennis te beschikken. Het is fijn als je veel weet over private lease, maar de kennis ligt bij de experts. Wanneer je in zee gaat met een leasemaatschappij kan je vragen om advies. Je hoeft geen overeenkomst aan te gaan voordat je duidelijk bent geïnformeerd.

Neem dus de tijd en komt tot de juiste beslissing. Ook online is voldoende informatie te vergaren als je, je van te voren wilt voorbereiden.

Ander Nieuws

Gerelateerde Artikelen