Een persoonlijke lening brengt aankoop auto binnen ieders bereik

Een auto is al lang geen luxeproduct meer, de meeste mensen hebben gewoon een goede auto nodig. De voorkeur gaat natuurlijk uit naar een nieuwe, zo heb je geen verrassingen met mankementen. Heb je een nieuwe auto nodig maar is je budget te klein? Kies dan de beste en goedkoopste manier van een auto financieren. Financieren kan namelijk op vele manieren, de ene is echter wat voordeliger dan de andere.

Hoe een nieuwe auto financieren?

Heb je niet genoeg spaargeld om je nieuwe auto te betalen? Een nieuwe auto in één keer betalen is niet voor iedereen mogelijk. Voor veel mensen is dat alleen nog mogelijk voor het betalen van goedkope tweedehands auto. Ons spaargeld brengt echter nauwelijks nog iets op. En dat is voor sommigen een belangrijke reden om hun nieuwe auto in één keer te betalen. Heb je te weinig spaargeld maar geld nodig voor een nieuwe auto? Dan kun je deze financieren. De meest voorkomende manieren zijn: 

  • Persoonlijke lening
  • Dealer financiering
  • Auto lease

Hoe kies je een nieuwe auto?

De keuze van je nieuwe auto hangt van meerdere factoren af. Daarom is het zo belangrijk om alle voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. Waar zul je je auto vooral voor gebruiken? Wordt het een benzine of een dieselversie of kies je milieubewust voor een hybride of een elektrische wagen? Of mag het dit keer wat sportiever? Heeft een leuke autovakantie je voorkeur? Kies dan zeker een auto met voldoende kofferruimte. Wordt het een handgeschakelde of een automaat en over hoeveel Pk's moet je kunnen beschikken? En wat met de cilinderinhoud? Allemaal vragen die je tegenkomt als je een nieuwe auto gaat kopen. Er valt ineens zoveel te kiezen. Je doet er goed aan om proefritjes te maken. Zo kun je de auto leren kennen. Ook als je je financiering niet via de dealer doet, kun je nog steeds dezelfde service verwachten!

Een elektrische auto of eentje op brandstof?

Elektrische auto's maken nog altijd maar twee procent van ons wagenpark uit. Ze werden lange tijd aangeprezen als milieuvriendelijk, maar daar is men niet meer van overtuigd. Is een hybride auto dan een aanvaardbaar compromis tussen auto's op brandstof en elektrische auto's? De jarenlange heerschappij van dieselwagens ligt al een tijdje achter de rug. De klassieke verbrandingsmotor is dus nog lang niet afgeschreven. Je uiteindelijke keuze hangt vooral van je mobiliteitsprofiel af. Vooral van je verplaatsingspatroon, je praktische en financiële mogelijkheden en de gemiddelde kilometerprijs. Overleg dit met een dealer voor je "zomaar" kiest voor elektrisch. Het lijkt misschien de toekomst, maar de komende jaren lijkt de brandstofmotor nog niet weg. Wellicht is dit ook nog steeds de beste auto voor jou, en schakel je pas over 5 of 10 jaar over naar elektrisch rijden.

Online financiering regelen

Terug naar de financiering. Niets is makkelijker dan de financiering van je nieuwe auto online te kunnen regelen. En dat is mogelijk dankzij De Nederlandse Kredietmaatschappij. Wil je geld lenen voor een auto, maar weet je niet goed hoe je dit best aanpakt? Dan staat de Nederlandse Kredietmaatschappij je met raad en daad bij. Dat is nodig, want de financiering via een dealer is in veel gevallen duur. Ook auto lease is een stuk duurder. Je auto financieren met een persoonlijke lening is dé gedroomde oplossing. Met de aanpak van de Nederlandse Kredietmaatschappij vergelijk je makkelijk alle aanbiedingen van kredietverstrekkers. Samen met je financieringsaanvraag krijg je meteen vijf offertes van voordelige kredietverleners. En uit alle onderzoeken van verbruikersorganisaties blijkt dat een persoonlijke lening bij de Nederlandse Kredietmaatschappij voor het financieren van een nieuwe auto veruit de beste oplossing is. Je kan het gemakkelijk en vrijblijvend ook zelf proberen. Misschien is die nieuwe auto dan toch ineens binnen handbereik.

Ander Nieuws

Gerelateerde Artikelen