Verkoop je kapotte auto online

Heb jij al een geruime tijd een kapotte auto staan en zou je hier graag vanaf willen? Breng je auto dan niet zomaar naar de sloop. Je oude auto verkoop je alsnog online aan veel geïnteresseerde partijen. Dit kan een garage zijn, een hobbyist of een ander bedrijf dat graag sleutelt met oude auto’s. Vaak zitten er nog genoeg goede onderdelen aan je auto waar je een ander blij mee kunt maken.

Waarom verkoop ik de auto niet beter zelf?

Je kapotte auto verkopen, brengt veel gedoe en geregel met zich mee. Wanneer je hem zelf als particulier te koop zet, krijg je vaak een lager bod dan wanneer je de auto online te koop zet bij een erkend bedrijf. Dit komt omdat deze bedrijven goede deals hebben gemaakt met veel partijen die geïnteresseerd zijn in oude auto’s. Zo weet je zeker dat jouw auto snel wordt gezien door een groot publiek. Ook krijg je alleen te maken met serieuze kopers die hun biedingen nakomen. Wel zo fijn! Vaak krijg je binnen 24 uur al een heel mooi bod. Ook kun je gebruik maken van een gratis ophaalservice van je auto. Dit maakt het jou wel heel makkelijk om je auto te verkopen! Bovendien weet je door de tussenkomst van een betrouwbaar bedrijf, dat jouw auto op een veilige manier verkocht wordt. Wanneer je akkoord gaat met het hoogste bod, staat het geld vrijwel direct op je rekening. Hoe fijn is dat!

Hoe maak je een goede advertentie?

Wil jij je sloop auto verkopen? Wanneer je je auto op de website aanmeldt, is het handig om te beschikken over duidelijke foto’s van je auto. Je moet namelijk zelf een advertentie van je auto online zetten. Deze wordt vervolgens gecontroleerd door de experts van het bedrijf. Alle details moeten duidelijk te zien zijn, ook die van de zichtbare schade. Verder is het belangrijk om genoeg foto’s te plaatsen. De foto’s vul je aan met alle nodige informatie. Wanneer je dit alles goed op orde hebt, zal jouw auto eerder verkocht worden!

Vraag een gratis taxatie aan

Wil jij graag van te voren weten wat de waarde is van jouw sloopauto? Je kunt vaak online een taxatie aanvragen. Dit is bij sommige websites zelfs gratis. Je ontvangt het taxatierapport meestal binnen 24 uur. Zo heb jij lekker snel een duidelijk antwoord op al je vragen. Na de verkoop van je auto ontvang je een RDW vrijwaringsbewijs, zodat je de verzekering direct op kunt zeggen. Bespaar jezelf heel veel gedoe met het zelf verkopen van je auto en zet hem vandaag nog op een website van een betrouwbaar autoverkoopbedrijf. 

Ander Nieuws

Gerelateerde Artikelen