Welke auto zal ik in de toekomst gaan kopen?

Het uitkiezen van een nieuwe auto is altijd een lastige keuze. Door de jaren heen heb ik al een heleboel auto’s gekocht en ook weer verkocht. Er zijn een aantal dingen waar ik altijd op let bij het kopen van een nieuwe auto. Helaas heeft elke auto zijn voor- en nadelen. Als je meer vermogen wilt hebben zal daar bijvoorbeeld een hoger prijskaartje aan vast zitten. Je zult dus een afweging moeten maken van wat belangrijk is bij het kopen van een nieuwe auto voor jou en wat niet zo belangrijk is. In deze blog zal ik een aantal auto’s bespreken die ik op dit moment op het oog heb.

Volvo xc70

De Volvo xc70 is een wagen die eigenlijk bedoelt is als een terreinwagen. Doordat hij zo is gebouwd, is de Volvo xc70 zeer sterk en robuust. Daarnaast heeft de Volvo xc70 een zeer ruime kofferbak. Dat is voor mij van belang aangezien ik veel spullen wil kunnen meenemen als ik met mijn gezin met de auto op vakantie ga. Ik ben op zoek naar een Volvo xc70 occasion. Er is momenteel een relatief hoog aanbod van Volvo xc70 occasions, hierdoor is het mogelijk om deze robuuste auto voor een schappelijke prijs te kunnen kopen.

Mazda 5

De Mazda 5 heeft net als de Volvo xc70 een vrij grote laadruimte. De Mazda is echter geen terreinwagen zoals de Volvo, maar een compacte MPV. Een MPV staat voor Multi Purpose Vehicle, dit soort auto’s zijn vaak net wat groter dan een reguliere personenauto. Hierdoor is dit de ideale auto om mee op vakantie te gaan als je een relatief groot gezin hebt. Daarnaast heeft de Mazda 5 een hoop gemeen met de Mazda 3, zo zijn een groot aantal onderdelen afkomstig van de Mazda 3. Dit is altijd een groot voordeel aangezien het onderhoud voor de Mazda 5 dan goedkoper is. Er zullen namelijk meer tweedehands onderdelen in de markt aanwezig zijn.

Lotus Elise

De Lotus Elise is een auto die eigenlijk niet in dit rijtje thuis hoort. De Lutus Elise is een lichtgewicht sportauto. De specificaties van de Lotus Elise zijn niet buitengewoon goed, maar doordat de Lotus Elise zo licht is, geeft het een enorm rijplezier. Het voelt namelijk net alsof je in een kart aan het rijden bent. Daarnaast is de Lotus Elise één van de weinig betaalbare sportauto’s. Zo kan je al een Lotus Elise occasion vinden voor nog geen 10.000 euro.

Ander Nieuws

Gerelateerde Artikelen