Over mij

Laten we het dan nu eens over mij hebben. Mijn naam is Mitchel, 26 jaar oud en woon in Haarlem. In het dagelijks leven richt ik mij vooral op e-commerce en doe ik erg veel met social media. Zo verkoop ik verschillende producten op online platforms, maar beheer ik ook diverse campagnes op social media voor verschillende bedrijven. Geen één dag is hetzelfde, wat mijn werk eigenlijk ook wel heel mooi maakt. Naast dat ik vooral bezig ben met werken, heb ik ook een zeer grote passie voor auto’s. van oldtimers tot aan de nieuwste sportauto’s, alles vind ik mooi! 

Mijn passie voor auto’s

Ik beschik dus over een zeer grote passie voor auto’s. Deze passie is gekomen toen ik nog erg jong was, wanneer ik samen met mijn opa wel eens een bezoek bracht aan het circuit. Verschillende auto’s in verschillende categorieën kwamen bijeen, om vervolgens een wedstrijd te houden. Bovendien was het circuit soms ook open om zelf te rijden, waar ik natuurlijk graag weer met mijn opa op pad ging!

Op de beurs of bij de dagen van het circuit, was er vaak een tentoonstelling van verschillende auto’s die deelnamen aan het evenement. Zo ging ik vaak zitten in de auto’s, waarna mijn opa een foto van mij maakte. 

Vanuit hier is ook echt de eerste echte passie ontstaan. Naarmate ik ouder werd, ging ik mij steeds meer verdiepen in de verschillende soorten auto’s. Ik wist op een gegeven moment alle eigenschappen van een specifieke auto te benoemen, waaruit mijn hart voor auto’s is ontstaan!

Waarom autoindetoekomst.nl?

Deze passie voor auto’s en de kennis waarover ik beschikte, wilde ik graag met mensen delen. Zo wist ik snel te vertellen wat er defect was aan iemand zijn auto, maar wist ik ook altijd wel een advies te geven. Door eerst te kijken naar de behoeften van iemand, kon ik zo een auto voor de desbetreffende persoon aanwijzen. 

Door mijn kennis te delen, voelde ik een voldoening en wist ik dat ik mensen kon helpen. Ik wilde kijken waardoor ik dit nog mee kon doen, waardoor ik vervolgens autoindetoekomst.nl heb opgericht. Door de jaren heen heb ik natuurlijk erg veel kennis opgedaan, waardoor ik ook graag kijk wat er in de toekomst gaat gebeuren. Zo laat ik mij altijd op de hoogte stellen, waarna ik jullie informeer met dit blog! Zo komen er in het blog verschillende onderwerpen aan bod, die voor jullie interessant zijn. Heb je nu zelf een idee over een interessant topic? Laat het mij dan weten! Bedankt voor het bezoeken en lezen van autoindetoekomst.nl!